fbpx
Сьогодні
17:24 17 Січ 2023

Зеленський провів розмову зі Штайнмаєром: про що говорили

Президент Володимир Зеленський обговорив із федеральним президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром необхідність нарощування оборонної підтримки України й реалізацію української формули миру.

Про це Зеленський повідомив у Телеграмі.

"Україна цінує ухвалені вже на початку цього року важливі оборонні рішення керівництва Німеччини, а також вагому підтримку в гуманітарній, фінансовій та оборонній сферах із самого початку повномасштабного вторгнення росії. Під час зустрічі у форматі відеоконференції з федеральним президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром обговорили ситуацію на фронті, необхідність нарощування оборонної підтримки України, дипломатичний процес реалізації української формули миру", – зазначив він.

Зеленський подякував Німеччині за всебічну допомогу українцям, зокрема за військову та фінансову. Окремо Президент висловив вдячність громадянам Німеччини за прихисток українців у цей важкий період.

Довідка

Німеччина і Велика Британія продовжуватимуть підтримувати Україну в її боротьбі проти російської агресії, зокрема зброєю, постійно адаптуючи допомогу під потреби Києва.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: