fbpx
Сьогодні
08:23 14 Січ 2023

Ніякого наступу з півночі країни: у ЗСУ пояснили щодо вибухів зранку у столиці та області

14 січня мешканці Києва чули зранку серію вибухів: вони не пов'язані з будь-якими військовими діями.

Про це запевнив заступник командувача Сухопутних військ Збройних сил України, генерал-лейтенант Олександр Павлюк у Telegram.

Представник ЗСУ повідомив, що звуки вибухів, які можна було почути у столиці та області, російські ботоферми активно використовують для транслювання меседжів, що це буцімто початок наступу з півночі.

Генерал зазначив, що жодних наступальних дій ворога з півночі наразі немає.

"Вибухи не пов'язані із загрозою з повітря чи роботою ППО, а також з будь-якими військовими діями. Якби була загроза – ви б почули сигнал тривоги. Причина вибухів буде повідомлена окремо", наголосив генерал.

Нагадаємо, Командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив злагодженість підрозділів Сил оборони на Волинському напрямку. Він заявив що командири підрозділів Сил оборони мають бути чітко обізнаними в обстановці та приймати адекватні рішення.

Також він запевнив, що українські Сили оборони поступово збільшують свої оборонні спроможності на кордоні з білоруссю, хоча РБ на цей момент і не становить безпосередньої загрози для України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: