fbpx
Сьогодні
Відео, фото 12:58 02 Тра 2024

Показали депо "Нової пошти" в Одесі після російського удару: згоріли сотні посилок

Фото: dumskaya.net

Ворог ракетним ударом по Одесі знищив депо та вантажне відділення "Нової пошти". А також понад 900 посилок на три мільйони гривень.

Проце інформує Рубрика з посиланням на Facebook-сторінка "Нової пошти", видання "Думська", "Радіо Свобода" та Одеська ОВА.

Як повідомили в "Новій пошті", у депо та відділенні разом було 904 відправлення на майже 3 млн грн.

Фото: dumskaya.net

Фото: dumskaya.net

Компанія додає, що з самого ранку обдзвонює клієнтів аби компенсувати вартість посилок і вантажів.

"Рашистською ракетою було знищено не тільки наше депо та відділення, а і 15.5 тонн ваших замовлень з інтернет-магазинів з одягом, технікою, дитячими іграшками, смаколиками для тварин, ліками, посилками з турботою про рідних тощо. А по версії ворога – тут зберігалась зброя…", – йдеться в ранковому дописі компанії.

Фото: facebook.com/nova.poshta.official

Ранкові кадри зруйнованого Росією терміналу "Нової пошти" показали і місцеві ЗМІ. Видання "Думська" пише, що обстрілом також знищено:

  • залу спортивної та мистецької гімнастики "Тріумф",
  • площі садового магазину, на яких вирощували розсаду.

Фото: dumskaya.net

Фото: dumskaya.net

Фото: dumskaya.net

Крім того, на АЗС біля "Нової пошти" вибуховою хвилею вибило три вікна.

Крім того, серед пошкоджених і будівля пожежної частини. Там вибуховою хвилею вибиті шибки та частково вікна, пошкоджені стелі. Рятувальники не постраждали.

Відео зсередини складських приміщень в Одесі показали і журналісти "Радіо Свобода". Вони зазначають, що там, окрім об'єктів "Нової пошти" зокрема, базується компанія "Агромаркет".

Ворожі атаки на Одесу 1 травня

Раніше повідомлялося, що пізно ввечері 1 травня під час повітряної тривоги через загрозу ворожих ударів із застосуванням балістичного озброєння в Одесі прогриміли вибухи.

В Одеській обласній військовій адміністрації пізніше розповіли, що в результаті російського ракетного удару в місті постраждали 13 людей, також спалахнула сильна пожежа.

Також стало відомо, що в Одесі під російський ракетний удар потрапили сортувальне депо та відділення "Нової пошти". Ракетний "приліт" був у депо-1 та вантажне відділення 4 НП.

У НП зазначили, що серед співробітників компанії загиблих та постраждалих немає.

Загалом внаслідок цієї атаки постраждало 14 людей. З них один госпіталізований, іншим – надали допомогу на місці.

На цей терористичний обстріл РФ вже відреагувала посол США в Україні Бріджит Брінк. Вона зазначила, що останні атаки росіян балістичними ракетами по Одесі, підтверджують важливість посилення протиповітряної оборони України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: