fbpx
Сьогодні
11:49 12 Січ 2023

Маляр: командування армії рф перекидає мобілізованих з полігонів Білорусі та росії у зону бойових дій

У зону бойових дій та прикордонні райони російське військове командування перекидає мобілізованих бійців з полігонів Білорусі та росії.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на заяву заступниці міністра оборони Ганни Маляр на брифінгу.

"Командування Росії посилює угрупування військ на території України, переміщує мобілізованих з полігонів Білорусі та Росії в зону ведення бойових дій та у прикордонні райони", наголосила вона.

Маляр зазначила, що російські агресори продовжують зосереджувати зусилля на Донецькому регіоні.

Зі слів заступниці міністра оборони, найбільша активність спостерігається на Бахмутському, Лиманському та Авдіївському напрямках.

Окрім того, Маляр повідомила, що станом на 10 січня у складі російських окупаційних військ з урахуванням оперативного резерву діють близько 280 формувань.

При цьому ще минулого тижня діяло близько 250.

Як повідомлялося раніше, росія почала перекидати військових з Білорусі на Схід України, щоб посилити своє угрупування.

Маляр також повідомила, що у місті Соледар, що на Донеччині на даний момент тривають важкі бої українських Сил оборони з російськими окупантами.

Як писала Рубрика, російська федерація направила до Білорусі ще один ешелон з військовою технікою, своїми солдатами та боєприпасами.

Нагадаємо, у Збройних силах України спростували заяви російських військових про нібито захоплення ними міста Соледар Донецької області.

Також він повідомив, що упродовж доби на Бахмутському напрямку українські військові зазнали 249 обстрілів з боку російських загарбників упродовж доби.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: