fbpx
Сьогодні
16:27 11 Січ 2023

ЦНС: на Донбасі росіяни через брак людей почали мобілізувати інвалідів

Фото: GETTY IMAGES

На тимчасово окупованих територіях України ворог продовжує примусову мобілізацію. Через нестачу живої сили загарбники мобілізують людей з інвалідністю.

Про це пише Рубрика з посиланням на дані Центру національного спротиву.

"За інформацією нашого підпілля, на тимчасово окупованих територіях Донбасу примусово мобілізують людей з інвалідністю. Їх беруть на посади водіїв. А мобілізовані використовуються в сухопутних підрозділах окупаційних військ", – йдеться у повідомленні.

У ЦНС розповіли, що через спротив місцевих жителів окупантам дедалі важче знаходити чоловіків для мобілізації. Але кремлівське керівництво висуває норми, які потрібно виконати. Тому "військкомати" забирають людей з інвалідністю, наркозалежних та представників криміналітету.

Довідка

За даними української розвідки, у росії з 9 січня обмежили виїзд із країни військовозобов'язаним, зокрема обмежено придатним до служби. ФСБ видало указ не випускати з РФ призовників із категорій "А", "Б" та "В".

При цьому у Кремлі спростували дані української розвідки про заборону виїзду призовників. Там назвали інформацію "качкою".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: