fbpx
Сьогодні
22:34 06 Січ 2023

Вчасно та сильно: Зеленський подякував Байдену за новий потужний пакет допомоги

English version here

Президент Володимир Зеленський подякував президенту США Джо Байдену, а також усім американцям за новий потужний пакет військової допомоги Україні.

Про це Зеленський говорив у відеозверненні, пише Рубрика.

Президент зауважив: "Оголошено про дуже потужний пакет американської оборонної підтримки для нашої держави. Вперше ми отримаємо броньовані машини Bradley – це саме те, що треба. Нові гармати і снаряди, високоточні нові ракети, нові дрони – це вчасно і сильно.

Я дякую президенту Байдену, усім конгресменам та американцям, які цінують свободу, які знають, що свободу варто захищати".

Зеленський наголосив, що після його візиту до США вдалося вивести взаємодію Сил оборони з партнерами на новий рівень, який "нам зараз дійсно потрібен".

"Тепер у наших воїнів буде ще більше снарядів техніки зброї і оборонних систем, які зроблять нас значно більш підготовленими до будь яких ескалаційних планів Hосії і тих ударів яких держава терорист завдає.

Зміцнення нашої протиповітряної оборони – це пряма робота на деескалацію тут і зараз", – додав президент.

Довідка

Сполучені Штати оголосили, що виділяють Україні новий пакет підтримки у сфері оборони на суму понад $3 мільярда, який включатиме, в тому числі БМП Bradley.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: