fbpx
Сьогодні
14:33 04 Січ 2023

В ОВА розповіли, скільки населених пунктів звільненої Херсонщини вже мають електрику, газ та воду

У Херсонській області спеціалісти продовжують працювати над відновленням життєво важливих комунікацій. Найкраща ситуація в обласному центрі.

Про це пише Рубрика, посилаючись на голову Херсонської ОВА Ярослава Янушевича.

Очільник області зазначив, що на цей момент Херсон забезпечений світлом та водою на більш як 95%, центральне теплопостачання у домівках мають приблизно 80% мешканців.

Окрім того, зі слів голови ОВА, нещодавно енергетикам вдалося відновити електропостачання на Острові. Янушевич підкреслив, що там ситуація з комунікаціями найскладніша, адже росіяни постійно обстрілюють цей мікрорайон. До того ж росіяни атакують і критичну інфраструктуру.

Загалом на звільненій Херсонщині електропостачання мають 75 населених пунктів із 228, водопостачання — 46 зі 186, газопостачання — 53 з 88.

Ситуація в Херсонській області

Нагадаємо, що 3 січня, російські агресори 73 рази обстріляли територію Херсонщини. Мирні населені пункти області росіяни атакували з артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів і танків.

Тільки Херсон російська армія атакувала 11 раз — агресори били по житлових кварталах міста. Ворожі снаряди влучили в суднобудівний завод, газопровід, приватні та багатоквартирні будинки.

Минулої доби через загарбників загинули дві людини, пʼять жителів Херсонщини отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: