fbpx
Сьогодні
22:47 02 Січ 2023

Компанія “АТБ” передала нову партію хірургічного обладнання лікарні імені Мечникова

Фото: Інформатор

Головна сила українців – в єдності. Завдяки тому, що ми допомагаємо нашим Захисниками і один одному – ефективно протистоїмо ворогу. Так, 27 грудня, компанія "АТБ" передала нову партію допомоги лікарні імені Мечникова.

Мова йде про першочергове хірургічне обладнання. Про це повідомляє Інформатор.

"Сотні операцій проводять в стінах лікарні. Майже щодня до приймального відділення приїздять люди практично з усіх східних областей України. І хірургічний інструментарій – перше, що необхідно для рятування людського життя", – сказав генеральний директор лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

Сергій Риженко подякував керівництву компанії за допомогу і те, що операції можна проводити на найвищому рівні. Натомість генеральний директор компанії "АТБ-Маркет" Наталія Шаповалова подякувала лікарні за сотні врятованих Захисників і людей, які потерпіли від війни:

"Компанія "АТБ" з самого початку повномасштабного вторгнення ворога допомагає лікарні імені Мечникова. Ми передаємо закладу все необхідне обладнання для порятунку життів. Щиро вдячні нашим лікарям за порятунок військових. Слава Україні!", – сказала Наталія Шаповалова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: