fbpx
Сьогодні
Фото 11:58 28 Гру 2022

Очільник Головного управління розвідки відвідав передові позиції ЗСУ в донецькому Бахмуті

Фото: ГУР

У Донецьку області до Бахмута прибув начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов: він відвідав передові позиції українських Збройних сил.

Пр це пише Рубрика, посилаючись на ГУР Міноборони України.

Як зазначили у відомстві, 27-28 грудня Буданов відвідав передові позиції українських Сил оборони в Бахмуті, де працюють розвідники-спецпризначенці.

Буданов у Бахмуті

Фото: ГУР

Окрім того, як повідомляють у ГУР, генерал-майор Буданов заслухав доповіді командирів підрозділів розвідки та визначив завдання.

Буданов у Бахмуті

Фото: ГУР

Також очільник управління розвідки нагородив воїнів, які особливо відзначилися під час знищення загарбників.

Буданов у Бахмуті

Фото: ГУР

Нагадаємо, що 20 грудня, до міста Бахмут, де йдуть запеклі бої, навідався Президент України Володимир Зеленський.

Гендиректор Директорату з питань інформаційної політики ВП Ірина Побєдоносцева повідомила, що Зеленський зустрівся з військовими та нагородив українських захисників. 

Напередодні президент розповів про ситуацію на фронті, наголосивши, що гарячим його місцем залишається Бахмут на Донеччині. Зеленський підкреслив, що там країна-агресор росія втрачає не лише свою регулярну армію, а й найманців та мобілізованих.

Як писала Рубрика, в ISW вважають, що у Донецькій області під Бахмутом війська рф досягли кульмінації своїх можливостей, а тому підтримувати високу інтенсивність бойових дій у цьому районі в найближчому майбутньому російська армія вже не зможе.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: