fbpx
Сьогодні
22:34 19 Гру 2022

У День святого Миколая 600 яскравих подарунків BGV Charity Fund передали дітям, які проходять лікування у НДСЛ "Охматдит"

За ініціативи співачки та благодійниці Анни Буткевич та за підтримки німецьких партнерів #WeAreAllUkrainians благодійному фонду BGV Charity Fund вдалося зробити свято для тих, хто на нього найбільше чекає.

Про це розповіли на Facebook-сторінці фонду.

"Як же сяяли очі у дітлахів: здавалося, що того світла вистачить, щоб освітити цілий Всесвіт. Під час привітань Святий Миколай питав у дітей про мрії. І в своїх бажаннях малеча цього року одностайна, як ніколи: їм так хочеться перемоги і миру.
Для нашої команди долучитися до таких привітань – велика радість. Напередодні уся команда BGV Charity Fund перетворилася на святкових ельфів, пакуючи святкові набори для маленьких пацієнтів у Охматдиті. Ще ніколи наш офіс не бачив такої кількості іграшок, солодощів і яскравих пакунків. Той момент, коли благодійність повертається сторицею: у процесі підготовки подарунків отримали неймовірний заряд енергії та віри у краще, надихнулися маленькими героями, кожен із яких має власну історію боротьби", – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: