fbpx
Сьогодні
17:59 17 Гру 2022

У Дніпрі через вчорашню ракетну атаку сотні будинків залишаються без тепла

17 грудня, у Дніпрі, внаслідок вчорашньої ракетної масованої атаки рф, через відсутність тиску водопостачання та знеструмлення зупинено 5 котелень. Саме вони повинні забезпечувати теплом 189 житлових будинків, 10 навчальних закладів та 3 лікувальні заклади.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook Департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпра.

Наголошують, що станом на 14:00 через відсутність електроенергії та холодного водопостачання наразі не працюють районні котельні у Чечелівському районі.

У відомстві також повідомили, що теплопостачання відсутнє на пр. Олександра Поля, вул. Полетаєва, вул. Стромцова, вул. Нахімова та пр. Богдана Хмельницького.

Але фахівцями вже відновлено роботу котелень на вул. Надії Олексієнка та вул. Володимира Великого, які постачають теплом медичні заклади. Також відновлено роботу котелень на вул. Воскресенська, яка забезпечує теплом близько 60 будинків та 1 медичний заклад.

У Лівобережній частині міста котельні працюють частково. Однак через відсутність водопостачання змушені працювати на запасах води у баках. Інші комунальні підприємства допомагають ці запаси поповнювати.

У Новокодакському районі напруга на котельні подана, але відсутнє водопостачання. Тому їхня робота запущена не в повному обсязі.

Станом на 14:00 відновлено роботу котельні на вул. Липова,1. Інші котельні не працюють через відсутність тиску води через відсутність електроенергії. Що стосується Придніпровської ТЕС, то комунальники досі чекають на поновлення роботи з боку станції.

Нагадаємо, що вчора в результаті ракетних ударів Дніпропетровська область була повністю знеструмлена. Енергетики поступово починають підключати об'єкти критичної інфраструктури.

Також повідомляють, що російські війська завдали ракетного удару по кількох об'єктах енергетики у Дніпропетровській області. Є серйозні руйнування, троє людей отримали поранення.

Довідка

Нагадаємо, 16 грудня росіяни завдали масованого ракетного удару по цивільній інфраструктурі України. Окупанти випустили 70 крилатих та 4 керовані авіаційні ракети, 60 крилатих ракет було збито силами ППО.

В результаті ударів постраждали декілька об'єктів енергетичної інфраструктури та житлові будинки в Житомирській, Київській, Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Раніше Кулеба повідомляв, що внаслідок масованої атаки на Київщині пошкоджений об'єкт критичної інфраструктури та 9 приватних будинків у різних районах області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: