fbpx
Сьогодні
14:55 08 Гру 2022

Ахметова визнали найбільшим приватним донором ЗСУ

Починаючи з 24 лютого понад 100 млн доларів на військову і гуманітарну допомогу віддав бізнесмен Рінат Ахметов, ставши найбільшим приватним донором ЗСУ.

Про це повідомляє The Washington Post, пише Рубрика.

У статті зазначається: "З моменту початку російського вторгнення 24 лютого, Ахметов сказав, що він не залишав Україну і живе в Києві, який є його домом з 2014 року. Він також став найбільшим приватним донором України під час війни. Він надав військову та гуманітарну допомогу на понад 100 мільйонів доларів – від дронів до їжі".

В коментарі The Washington Post Ахметов також закликав захід до скорішого "ухвалення "Плану Маршалла" з інвестиціями в сотні мільярдів доларів та перетворення країни за образом та подобою Заходу, а не Росії".

"Мета полягає в тому, щоб побудувати нову, сильну та європейську Україну, члена (Європейського Союзу), із сильними інститутами, верховенством закону, чіткими антикорупційними правилами, демократичною політичною системою та справедливим ставленням до громадян", – сказав Ахметов в переписці з журналістом WP.

Нагадаємо, з початку війни Фонд Ахметова, його підприємства та ФК "Шахтар" передали на підтримку ЗСУ та гуманітарну допомогу 3,5 млрд грн.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: