fbpx
Сьогодні
Фото 22:00 01 Гру 2022

Унікальні блокноти з опалого листя та перероблених кришечок з'явилися у продажі

Старт продажів унікального блокноту з опалого листя та перероблених кришечок анонсували "Україна без сміття".

"Блокнот від УБС — потужний артефакт війни заряджений на Перемогу!

Цей блокнот — символ нашої незламності. Уявіть, в той час, коли над містами України літають ворожі ракети, українці продовжують сортувати сміття. А Recycle-Майстерня перетворює ці «пластики військового часу» на красиві мистецькі речі, щоб розповісти світові про нашу жагу до творчості та інновацій".

Блокнот від УБС

Унікальність блокнотів полягає в тому, що аркуші всередині виготовлені не зі стовбурів дерев, як зазвичай, а з опалого листя. Молода та інноваційна компанія Releaf вперше в Україні запустила технологію виробництва паперу, який не нищить дерева, а використовує у своїх процесах природні відходи — осіннє листя.

Напівпрозора обкладинка виготовлена з пластикових кришечок. Це ті відходи, які утворилися вже під час повномасштабної війни. Станція сортування продовжує працювати і під час війни, тож кияни і гості міста мають можливість не кидати свою сортувальну рутину, ще й стати учасниками нашої творчої співдії.

УБС вирішили поєднати у блокноті найкраще від українських соціальних інноваторів, щоб надихнути інших діяти так само — наполегливо боротися на своєму "фронті", об'єднувати людей, підтримувати тих, хто втрачає надію, сконцентрувати їх увагу на щоденних добрих справах, навіть таких далеких від війни — сміттєвих-сортувальних. Щоб жити і допомагати наближати нашу Перемогу.

Купуючи цей виріб, ви підтримуєте рух «Україна без сміття» і нашу здатність об'єднувати біля себе спільноти людей. А також допомагаєте нам розповідати друзям і всьому світові про соціальні інновації, які розвиваються в Україні і під час війни.

Голова УБС, Євгенія Аратовська, говорить: "Цим блокнотом ми хочемо сказати, що українці не зупиняються. Не кидають справ, які люблять. Демонструють свої результати світові і під час війни. Не збираються віддавати ворогу свої мрії. Вони наші і ми боротимемося за них до кінця. Ми будемо нести Красу і Любов — вони в нашому генетичному кодові і ніякі війни в нас це не відберуть".

Склад:

  • папір з опалого листя,
  • обкладинка з макулатурного картону,
  • декоративна обкладинка з перероблених кришечок,
  • металева пружина.

Кількість сторінок: 50
Розміри: 15,5 см х 21 см

Для чого блокнот?

  • для особистих чи робочих записів,
  • для медитативного малювання (найкраще — білими гелевими ручками),
  • для подарунка колегам та друзям, які потребують підтримки й натхнення,
  • для подарунка діловим партнерам (міжнародним партнерам),
  • для компаній, які шукають нові ідеї для корпоративних подарунків.

Всі складові блокноту підлягають переробці.

Придбати можна на станції сортування та на сайті екомагазину NOWASTE SHOP.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: