fbpx
Сьогодні
15:10 30 Лис 2022

У рф знову розповідають казочки про нібито наміри Польщі анексувати частину України

English version here

Директор російської Служби зовнішньої розвідки Сергій Наришкін заявив, що Польща нібито має наміри анексувати Львівську, Івано-Франківську та частину Тернопільської областей та планує вже провести там "референдуми".

Про це повідомляє прокремлівське видання "РИА Новости".

Наришкін заявив, що Польща, за інформацією російської розвідки, нібито форсує підготовку до анексії Львівської, Івано-Франківської та більшої частини Тернопільської областей України.

За словами окупанта, у Варшаві впевнені, що "заслужили щедру компенсацію від України за військову допомогу і надання даху над головою біженцям".

Також, на думку російського чиновника, Польща "побоюється", що "старші партнери по НАТО в зимові місяці спробують домовитися з москвою, знехтувавши інтересами не тільки українців, а й поляків".

росіянин також пофантазував начебто польське керівництво готується до "референдумів" на заході України.

За словами Наришкіна, як "пробну кулю" польські спецслужби "злили" українським ЗМІ відомості про нібито підготовку у Львівській області голосування на тему приєднання до Польщі: "Реакцію вагомих регіональних гравців і простих громадян передбачається ретельно відстежити і проаналізувати".

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: