fbpx
Сьогодні
20:26 27 Лис 2022

У столиці на Солом’янці волонтери відкрили "Пункт незламності"

У Києві волонтерська організація "Солом'янські котики" відкрила свій "Пункт незламності" під назвою "Теплиця".

Про це йдеться на фейсбук-сторінці нового закладу.

Зазначається, що простір розташований у приміщенні школи №229 на вулиці Олекси Тихого, 57. Він працює щодня з 11:00 до 21:00. Тут можна зігрітися, випити гарячого чаю, підзарядити гаджети та отримати доступ до інтернету.

За можливості організатори радять брати із собою власні пуфи або подовжувачі. Якщо є бажання, можна допомогти волонтерам плести маскувальні сітки для українських захисників.

волонтери відкрили Пункт незламності

У повідомленні йдеться: "Зручна навігація, допомога волонтерів, розетки, стабільний інтернет, пет френдлі локація і гарячий чайок — лише частина з необхідних складових. Багато залежить від команди, і ми дуже стараємось".

Теплицю запустили, щоб підтримати мешканців Солом'янського району столиці та дослідити, як працює такий формат. А потім — поділитися цим досвідом з іншими "Пунктами незламності".

Обладнання для Теплиці допомогли закупити волонтери з США, проте заклад ще продовжують облаштовувати для зручності відвідувачів.

Довідка

Пункти незламності – це спеціально облаштовані намети, де можна зігрітися, отримати гарячі напої та їжу, зарядити телефон, скористатися Інтернетом.

Раніше ми повідомляли, що перші "Пункти незламності" запрацювали у Херсоні.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: