fbpx
Сьогодні
13:28 21 Лис 2022

У росії вже заявляють, що не проти Зеленського на посаді президента України

Прессекретар президента росії дмитро пєсков заявив, що зміна влади в Україні не є ціллю так званої "спецоперації".

Про це повідомляє ТАСС та російський Интерфакс.

На питання, чи є зміна влади в Україні однією з цілей "спецоперації", пєсков відповів: "Ні, президент вже говорив про це".

На брифінгу Пєскова також попросили прокоментувати слова президента України Володимира Зеленського про те, що москва не прагне миру, а домагається переговорів з українською владою, щоб отримати перепочинок.

Він відповів: "росія хоче досягти своїх цілей, і вона їх досягне"

Довідка

росія напала на Україну 24 лютого. Своє вторгнення президент путін назвав "спецоперацією" з демілітаризації сусідньої країни, яка нібито загрожує безпеці росії.

При цьому 25 лютого путін закликав українських військових "брати владу в свої руки", бо росії нібито легше домовитися з військовими, ніж з владою, яка "засіла в Києві і взяла в заручники весь український народ".

У червні путін заявив, що цілі "спецоперації" не змінились, а російські війська нібито досягають своїх цілей під час війни проти України.

Речник президента росії пєсков заявив, що для переговорів з Україною доведеться чекати на зміну позиції чинного президента країни Володимира Зеленського або вже на його наступника.

11 листопада пєсков заявив, що цілі так званої "спецоперації", а по факту війни, можуть бути досягнуті шляхом мирних переговорів.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: