fbpx
Сьогодні
10:25 19 Лис 2022

Упродовж доби по всій Україні будуть застосовуватись графіки погодинних відключень

Фото: Rivnenews.com.ua

19 листопада, по всіх регіонах Україні впродовж доби застосовуватимуться графіки погодинних відключень

Про це повідомляє пресслужба Укренерго.

"19 листопада, у всіх регіонах України з 00:00 до 02:00 та з 8:00 до 24:00 будуть застосовуватись планові відключення. Додаткові аварійні відключення не прогнозуються", зазначають у повідомленні.

Зазначимо, що планові відключення застосовують внаслідок ракетних атак країни-терориста на енергосистему України.

Цього тижня це вже була шоста масована ракетна атака ворога. Пошкоджень багато і вони складні, додали і компанії.

Ремонтні бригади працюють цілодобово і без вихідних над відновленням понівеченої інфраструктури, щоб повернути світло українцям.

Нагадаємо, застосування погодинних відключень передбачає, що певні групи споживачів за певним розкладом, складеним операторами розподільчих мереж для кожної області перебуватимуть без світла.

Знайти інформацію про відключення саме для вашої області або міста ви можете на сайті, в особистому кабінеті, або в соцмережах вашого оператора системи розподілу (обленерго).

Посилання на сайти обленерго можна знайти тут.

Як писала Рубрика, через масштабну ворожу ракетну атаку на енергетичну інфраструктуру українців чекають триваліші відключення електроенергії.

16 листопада частина українців залишилася без струму на 13 годин, а в деяких регіонах на добу. Також виникли проблеми із роботою мобільного зв'язку.

17 листопада мешканці столиці не зможуть орієнтуватися на попередні графіки відключень, оскільки у Києві запроваджено екстрені відключення електроенергії

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: