fbpx
Сьогодні
20:28 12 Лис 2022

Кім: у Миколаєві буде відновлено водопостачання питної води (це реально)

Фото: nikvesti

Українська влада і ДСНС оглянули дві з п'яти точок, які подавали воду до Миколаєва.  Вони могли бути підірвані окупантами

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

Він написав: "До гарних новин. Російські окупанти не сильно розікрали станцію, яка подавала воду до Миколаєва. Дві з пʼяти точок, які можливо були підірвані ми оглянули. Зараз нам допомагає ДСНС, тому що дуже багато там мін…

Завтра почнемо розміновувати першу точку. Відновлювальні роботи почнуться після розмінування. На ремонт перших двох точок піде близько 15 днів, а далі буде видно.

Проте в перспективі чиста вода у Миколаєві буде. Ми розуміємо, що це реально відновити. Засоби й сили для цього є".

Деталі: Кім також повідомив, що під російською окупацією перебували 48 населених пунктів Миколаївщини. Там зараз немає води, світла й майже немає зв'язку.

Голова ОВА завірив: "Завтра спробуємо дефектувати по електриці, післязавтра — думаю, силовики встигнуть закінчити стабілізаційні заходи для того, щоб інженери змогли відновити зв'язок, телесигнал та тепло".

11 листопада голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що майже вся територія області звільнена від російських окупантів. За словами глави ОВА, водовід із Дніпра під контролем ЗСУ, але попереду розмінування.

 

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: