fbpx
Сьогодні
21:06 10 Лис 2022

З Донеччини евакуювали двох левенят: зоозахисники просять про фінансову допомогу

Зоозахисники просять про фінансову допомогу для двох хворих левенят, яких евакуювали з Донеччини.

Тварини приїхали у Центр порятунку диких тварин Наталії Попової та UAnimals знесилені, безпомічні та тяжкохворі, повідомляють у зоозахисній організації.

Під час огляду з'ясувалося, що у них повністю забитий кишківник і через це вони перебувають у критичному стані. До порятунку тварин неправильно годували, а також один із малят сліпий.

Необхідна сума на препарати, процедури з постійного промивання кишківника та цілодобовий нагляд наразі становить 50 тисяч грн.

Пожертвувати кошти на допомогу левенятам можна за посиланням.

"Відповідно до результатів аналізів та огляду, найімовірніше левенят годували звичайними кістками, що й призвело до таких тяжких наслідків для здоров'я. Обидва недорозвинені як для свого віку (їм 6-7 місяців, а на вигляд 2), адже не мали відповідного догляду та харчування, а одне – ще й сліпе", – кажуть зоозахисники.

Зараз левенята перебувають в інтенсивній терапії під постійним наглядом, крапельницями та уколами – щоб вивести їх із критичного стану. Операція наразі протипоказана, адже ослаблені організми тварин можуть не впоратися з шоком.

"Наразі ветеринари борються за життя левенят як тільки можуть… Ми відкрили збір коштів на їхнє лікування. Долучайтеся до порятунку левенят! Допоможімо їм разом повернутися до життя", – просять UAnimals.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: