fbpx
Сьогодні
21:08 09 Лис 2022

Заява росіян про відступ з Херсона може бути частиною ІПСО, – Гуменюк

Заява російського командування може бути частиною інформаційно-психологічної операції, щоби створити хибне враження про справжні наміри російських загарбників.

Так прокоментувала Суспільному ситуацію навколо Херсона керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони і охорони Півдня Наталія Гуменюк.

"Сили оборони не виключають провокацій від російських окупантів і створення хибного враження про їх справжні наміри", – сказала вона.

Також Гуменюк нагадала, що військова операція, яка триває на півдні, потребує режиму інформаційної тиші.

"Окупанти намагаються заповнити інформаційний простір своїми повідомленнями, щоб підготувати виправдання на випадок стрімкого провалу і дезорієнтувати місцеве населення і Сили оборони України", — сказала вона.

Довідка

росзмі поінформували, що командувач російськими військами в Херсонській області сергій суровікін запропонував міністру оборони рф сергію шойгу залишити правобережну частину Херсонської області, де знаходиться Херсон.

Начальник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич закликав не впадати в ейфорію і, що би не казали росіяни, довіряти тільки офіційним джерелам інформації.

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що наразі зарано говорити про виведення російських військ із Херсона.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: