fbpx
Сьогодні
19:13 09 Лис 2022

У росії мобілізованим видають шоломи зразка Другої світової війни, - Генштаб

Фото: Reuters

Мобілізованим росіянам видають металеві шоломи зразка Другої світової війни та засоби захисту періоду 60-70 років минулого століття.

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

Зокрема зазначається, що у мобілізованих російських громадян, які проходять підготовку в Курській та Брянській областях, суттєво погіршується морально-психологічний стан через відмінність картинки російської пропаганди від дійсної ситуації, нелюдські умови перебування та відсутність обіцяних виплат.

російським підрозділам, які проходять підготовку в районі міста Барановичі Брестської області, видали застарілі зброю та майно – металеві шоломи зразка Другої світової війни та засоби захисту періоду 60-70 років минулого століття. Крім того, значна частина стрілецької зброї, а саме автоматів АК-74, у неробочому стані через погані умови зберігання.

В Генштабі також повідомили, що, за уточненою інформацією, з міста Сєвєродонецьк Луганської області російські окупанти вивозять награбоване майно та викрадені автомобілі. Мародерство відбувається під прикриттям і в супроводі представників окупаційних так званих органів державної безпеки.

Довідка

російські загарбники почали вивозити майно з тимчасово захопленого Енергодара Запорізької області, зокрема пограбували готель "Скіфський".

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: