fbpx
Сьогодні
15:01 07 Лис 2022

Футбольний клуб "Мілан" виділив €150 тисяч на відновлення стадіону в Ірпені: у чому рішення

ITV

До проєкту планують залучити світову і українську футбольну спільноту.

Про це повідомив український футболіст та амбасадор платформи UNITED24 Андрій Шевченко.

У чому проблема? 

Місто Ірпінь Київської області частково перебувало під окупацією з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Його було звільнено від загарбників наприкінці березня. Проте за цей час окупанти встигли обстрілами знищити будинки людей, заклади культури та спорту. Зокрема, російські військові завдали значних руйнувань стадіону "Чемпіон" у Ірпені. 

Як повідомив керівник управління освіти й науки Ірпінської міської ради Олег Білорус, стадіон "Чемпіон" постраждав через обстріли. На полі він нарахував щонайменше дванадцять "прильотів" і ще близько шести влучань у трибуни й підтрибунні приміщення. 

стадіон

Яке рішення?

Італійський футбольний клуб "Мілан" виділяє 150 тисяч євро на відновлення стадіону  "Чемпіон".

"Перші 150 000 євро з необхідних 600 000 були зібрані завдяки "Мілану"! Дякую! Я закликаю всю футбольну спільноту та великий бізнес долучитися!", — написав Андрій Шевченко.

Як це працює? 

Реконструкція стадіону стане першим проєктом за програмою "Відбудова України".

Загалом для відновлення стадіону потрібно €600 тисяч. За ці кошти відбудують трибуни, відновлять поле і зроблять освітлення. Амбасадор UNITED24 футболіст Андрій Шевченко планує долучити до проєкту світову та українську футбольні спільноти.

"Коли я побачив, як діти бігають по полю крізь вирви від снарядів, спричинені ворожими обстрілами, я зрозумів, що треба відновити цей стадіон. Ворогові вдалося знищити поле, але не дитячий азарт", — відзначив Андрій Шевченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: