fbpx
Сьогодні
17:45 02 Лис 2022

Кулеба заявив, шо Україна попередила Іран про наслідки передачі рф ракет та дронів

Фото: Mads Claus Rasmussen/ЕРА

Українська сторона попередила Іран дипломатичними каналами про наслідки передачі росії ракет та ще більшої кількості безпілотників.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на спільному брифінгу з іспанським колегою Хосе Мануелем Альбаресом Буено в Києві, передає "Укрінформ".

"Загроза є реальною і ми поінформували дипломатичними каналами Іран про наслідки, які для нього настануть, якщо це рішення буде ухвалено та реалізовано. Ми були максимально предметні. Тепер крок за іранською стороною", – сказав Кулеба.

Міністр підкреслив, що коли йдеться про співучасть будь-якої країни в російській агресії і вбивстві громадян, Україна будемо абсолютно безжальна у своїх діях у відповідь.

"Тому що йдеться про захист нашої держави і наших громадян. Набагато більш мудрим рішенням для Ірану було б згорнути повністю постачання росії будь-якої зброї, яка використовується проти України", – зауважив глава МЗС.

Довідка

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив у понеділок про викриті плани росіян щодо розміщення іранських ракет на північ від України.

Наразі у США не можуть підтвердити передачу цих ракет росіянам.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: