fbpx
Сьогодні
08:15 01 Лис 2022

У столиці повністю відновили постачання води та світла до осель киян, - Кличко

Водопостачання та енергопостачання знову повернулося до домівок киян, його повністю відновили

Про це пише Рубрика, посилаючись на Мера Києва Віталія Кличка.

"Дякую фахівцям "Київводоканалу" та ДТЕК, які працювали майже добу, щоб повернути воду та світло мешканцям столиці", зазначив очільник міста.

Кличко також додав, що енергопостачання в Києві також відновили.

"Але вимкнення застосовують, оскільки дефіцит в енергосистемі, після варварських атак агресора, – значний", наголосив мер Києва.

Довідка

Зранку, 31 жовтня через пошкодження енергооб'єкту біля Києва, 80% споживачів столиці залишилися без водопостачання. 350 тисяч помешкань – без електрики.

У київському метрополітені з 1 листопада буде змінений графік руху поїздів. Для економії електроенергії у пікові години інтервали між поїздами становитимуть 4-5 хвилин, а в інший час – 8-10 хвилин.

Крім того через знеструмлення на частині тролейбусних і трамвайних маршрутів транспортники організували автобусне сполучення.

31 жовтня, ввечері Кличко повідомляв, що у Києві відновили водопостачання лівого берега, проте без світла залишаються ще 270 тисяч квартир.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: