fbpx
Сьогодні
18:20 31 Жов 2022

У Києві відновили водопостачання лівого берега, проте без світла залишаються ще 270 тисяч квартир, - Кличко

Після російських атак у столиці без світла залишаються ще 270 тисяч квартир, 40% споживачів — без води. Електрики збираються стабілізувати ситуацію зі світлом близько 21:00−22:00

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram мера Києва Віталія Кличка.

"Енергетики планують стабілізувати ситуацію зі світлом приблизно о 9-10 вечора.

Але, навіть повернувши постачання електроенергії, вимкнення будуть застосовувати. Бо ситуація складна", зазначив очільник міста у повідомленні.

Кличко наголосив, що наразі без світла в столиці 270 тисяч квартир. А також 40% споживачів столиці – без води.

Мер повідомив, що фахівці вже відновили водопостачання лівого берега і працюють над його відновленням на правому березі.

"Світло повернули мешканцям Троєщини та частково – Подолу. Закінчується підключення об'єктів Київводоканалу до електроенергії, що дозволить відновлювати водопостачання", – додав він.

За словами мера, після стабілізації ситуації зі світлом відключення продовжаться через складну ситуацію. Також у Києві організували автобусне сполучення через знеструмлення частини тролейбусних і трамвайних маршрутів.

Кличко також нагадав, що для мешканців Києва доступні 27 бюветних комплексів. Список можна переглянути на сайті міста чи Київводфонду.

Деякі бювети ще на стадії підключення.

Довідка

Зранку, 31 жовтня через пошкодження енергооб'єкту біля Києва, 80% споживачів столиці залишилися без водопостачання. 350 тисяч помешкань – без електрики.

У київському метрополітені з 1 листопада буде змінений графік руху поїздів. Для економії електроенергії у пікові години інтервали між поїздами становитимуть 4-5 хвилин, а в інший час – 8-10 хвилин.

Крім того через знеструмлення на частині тролейбусних і трамвайних маршрутів транспортники організували автобусне сполучення.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут. 

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: