fbpx
Сьогодні
09:52 16 Жов 2022

Через часткову мобілізацію почалось протистояння у кремлі, - генерал США

Через російську мобілізацію керівництво рф визнало, що ситуація для них є жахливою і чим далі, тим гірше

Про це військовий експерт, колишній командувач Сухопутних військ США на Європейському континенті генерал-лейтенант Бен Годжес зазначив сказав в ефірі телеканалу "Еспресо".

Військовий експерт зазначив, що всі бачили відео в яких жахливих умовах перебувають російські нові мобілізовані, з яким забезпеченням.

"Вся ця система – результат довгих років корупції та некомпетентності. Але це сталося і це злочин, що ненавчені солдати будуть відправлені на війну.

путін просто розпоряджається їхніми життями, закидає тілами поле бою, щоб продовжувати війну. Йому все одно скільки людей можуть загинути, але це його метод продовження війни", підкреслив Годжес.

Генерал також наголосив, що очільник країни-агресора був змушений розпочати мобілізацію.

"путін був змушений дати згоду на мобілізацію і визнати, що не може контролювати всього. Це важливо, і саме через це почалось протистояння у кремлі.

З самого початку було зрозуміло, що росіяни не підтримують мобілізацію. Півмільйона військовозобов'язаних росіян покинули країну, аби не бути мобілізованими, вони не хочуть битись за російську армію чи проти України",  зауважив Ходжес.

Як писала Рубрика, генерал Годжес вважає, що взимку російським військам буде набагато важче воювати, ніж ЗСУ.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: