fbpx
Сьогодні
18:31 10 Жов 2022

Зеленська відреагувала на масовані ракетні удари по Україні

English version here

Перша леді України прокоментувала масовані ракетні удари, яких завдала Росія зранку по всій території України. Вона показала реакцію на події українців, що сховались у метро.

Олена Зеленська поділилася відео з київського метро, що знову перетворилося на бомбосховище.

Вона прокоментувала варварські удари росіян по мирним українським містам. Перша леді зазначила, що попри всі випробування українці – співають, бо вони «не бояться» і знають, що «перемагають».

«Українці співають у бомбосховищі, на яке знову перетворилося київське метро. Після всіх випробувань сьогоднішнього ранку. Після варварських російських обстрілів столиці, Дніпра, Запоріжжя, Хмельниччини, Львова, Харкова, Кривого Рогу, Вінниці, Франківщини, Запоріжжя, Сумщини, Харківщини, Житомирщини, Тернопільщини, Кіровоградщини. Перед нашими очима тепер діра в "грудях" запорізької багатоповерхівки й вирва на місці дитячого майданчика в Києві. Але — українці співають», — написала вона у соціальних мережах.

Вона розповіла, що ці відео з метро говорять їй багато по українців.

«Ми маємо справу з терористом Росією, яка, як завжди, хоче лише руйнувати й лякати. Це звичайна терористична тактика. Вони воюють, щоб паплюжити. Ми — щоб захистити та врятувати найдорожче.

Тож українці співають під вогнем, бо не бояться. Українці співають, бо на їхньому боці правда. Українці співають, бо перемагають і знають про це", — додала вона.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: