fbpx
Сьогодні
12:06 28 Вер 2022

У США благодійна організація Help Heroes of Ukraine закупила 100 пікапів для ЗСУ

English version here

Американський благодійний фонд Help Heroes Of Ukraine купив для ЗСУ велику партію пікапів

Про це повідомляє інформаційний портал Today.ua, Рубрика.

Як зазначили, найближчим часом їх вже передадуть українським захисникам.

Видання повідомляє, що всього Збройні сили України отримають від американських волонтерів 100 пікапів. Їхня перша партія вже знаходиться в Україні. Їх привезли морським шляхом.

Загальна вартість цих автомобілів становить близько 1 млн доларів. В Україні ці пікапи готують для передачі у ЗСУ. Наприклад, їх фарбують та встановлюють відповідне обладнання.

Слід зазначити, що фонд Help Heroes Of Ukraine допомагає українським захисникам із перших днів вторгнення в Україну російських окупаційних військ. Його створили українці, які мешкають у Сполучених Штатах.

Американські волонтери купують і передають на потреби ЗСУ військову амуніцію, бронежилети, каски, оптичні приціли та інше.

Крім того, американські волонтери вже передали бійцям ЗСУ кілька армійських позашляховиків Хаммер. Незабаром американці передадуть українським захисникам зимовий армійський одяг.

Раніше повідомляли, що цей американський благодійний фонд планує відкрити представництво в Україні. Якщо бути точнішим, то у Львові.

Зазначимо, що Сполучені Штати планують розглянути для України новий пакет військової допомоги на понад $1 млрд.

До того ж, представники партій Конгресу США під час переговорів у понеділок домовилися передбачити в бюджеті на наступний, 2023-ий фінансовий рік (починається з 1 жовтня) майже 12 мільярдів доларів допомоги для України.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: