fbpx
Сьогодні
18:32 13 Вер 2022

В Європі вийшли на акції проти псевдореферендумів

English version here

Минулого тижня в Європі пройшла хвиля акцій проти російських псевдореферендумів та примусової паспортизації на тимчасово окупованих територіях України.

Відео з мітингів поділився Український центр безпеки та співпраці на своїй сторінці у Facebook.

Швидкий та успішний контрнаступ Збройних сил України зруйнував плани російських окупантів провести фейкові референдуми 11 вересня. Проте рашисти все частіше роблять заяви про нову дату – 4 листопада (так званий "день народної єдності"). Не варто забувати, що незаконний референдум у Криму провели через 2 тижні після його оголошення, хоча першу визнали дату за 3 місяці.

Саме тому активісти у Франції, Італії, Норвегії, Швеції та Німеччини вимагали у своїх урядів припинити проведення незаконних референдумів та примусову паспортизацію на тимчасово окупованих російських територіях України.

Учасники акцій наголошують, що мало не визнати референдуми вже після їх проведення – західним урядам необхідно діяти зараз.

Недопущення проведення референдумів та прийняття примусової паспортизації можливо через більш чітке звільнення всіх тимчасово окупованих територій України.

Все, що для цього сьогодні потрібно – достатня кількість зброї, посилення санкцій та визнання російської держави-терористом!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: