fbpx
Сьогодні
11:40 13 Вер 2022

"Нова пошта" вже відновила роботу у звільненій Балаклії

Фото: Нова пошта

Поштовий сервіс "Нова пошта" оголосив про відновлення роботи у звільненій українськими військами Балаклії

Про це інформує пресслужба "Нової пошти".

Компанія зазначила, що починає активно відновлювати роботу в деокупованих містах Харківської області.

"Відучора, 12 вересня, запрацювало мобільне відділення Нової пошти на прийом та отримання посилок до 10 кг. Воно знаходиться за адресою: м. Балаклія, вул. Жовтнева, 18 та працюватиме щодня з 11 до 16 години.

Сплатити послуги з доставки на місці можна виключно через мобільний додаток Нової пошти або відправити посилку за рахунок отримувача. Мобільне відділення наразі не приймає готівку", наголосили в компанії.

"Тепер мешканці Балаклії зможуть отримувати посилки від близьких і рідних та гуманітарну допомогу. Також вони зможуть замовляти найнеобхідніше в інтернеті – їжу, ліки, речі першої необхідності або ті товари, яких ще немає у місцевих магазинах, а Нова пошта доставить все якнайшвидше", додали у компанії.

У НП зазначили, що до кінця тижня планують відкрити ще 14 відділень в інших деокупованих містах Харківської області, а до 1 жовтня відновити 80% мережі у звільнених населених пунктах Харківської області.

Нагадаємо, Силами ССО "Азов Харків" та 14-ї ОМБр імені князя Романа Великого звільнено та зачищено весь північний схід Харківської області, від селища Веселе до міста Вовчанськ.

Довідка

Збройні сили України розпочали контрнаступ у Харківській області.

Ввечері 8 вересня користувачі соцмереж повідомили, що на головній площі Балаклії, яка пів року була в окупації РФ, підняли український прапор.

До міста увійшли українські військові. Пізніше це підтвердив президент Володимир Зеленський.

Державне бюро розслідувань затримало керівника окупаційної "поліції" Балаклії, звільненої українськими військовими після російської окупації.

Нагадаємо, що зі слів Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, від початку вересня під контроль України Збройні сили повернули вже понад 3000 кв.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: