fbpx
Сьогодні
11:54 12 Вер 2022

На окремих ділянках фронту на Харківщині ЗСУ вийшли до держкордону, - голова ОВА

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На окремих ділянках фронту захисники України вийшли до державного кордону з росією.

Про це повідомили голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов і заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко у Telegram.

"Наші військові продовжують операцію зі звільнення Харківщини від російських окупантів. Ворог спішно кидає свої позиції та тікає вглиб раніше окупованих територій, або одразу на територію рф. Вчора росіяни залишили населені пункти Великий Бурлук та Дворічна Куп'янського району. На окремих ділянках фронту наші захисники вийшли до державного кордону з рф", – сказав Синєгубов.

Кирило Тимошенко написав, що "метр за метром ЗСУ звільняють Харківщину: це сотні населених пунктів, тисячі вулиць, це рідні місця для десятків тисяч українців".

"На деокуповані території буде доставлена перша допомога – це 11 000 наборів з продуктами та стільки ж гігієнічних наборів. Звичайно і товари для дітей: харчування, підгузки, дитячі засоби гігієни. Це те, що необхідно негайно", – повідомив він.

Довідка

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) констатують, що українські війська завдали великої оперативної поразки росії, відвоювавши майже всю Харківську область у швидкому контрнаступі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: