fbpx
Сьогодні
14:56 24 Сер 2022

В Офісі Президента відповіли на "привітання" від Лукашенка

Фото: ОПУ

Привітання з Днем Незалежності від самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка є звичайною клоунадою, яка матиме наслідки

Про це пише Рубрика, посилаючись на Twitter радника глави Офісу президента Михайла Подоляка.

"Схоже, Лукашенко справді вважає, що світ не помічає його активної участі в злочинах проти України. Тому цинічно бажає "мирного неба", пускаючи по нас смертоносні ракети", зазначив Подоляк у дописі.

Радник керівника ОПУ додав, що "клоунада (Лукашенка – ред.) просякнута кров'ю, зафіксована й матиме конкретні наслідки… одразу після падіння варварської ru-імперії".

Нагадаємо, що вранці 24 серпня самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, який надав територію своєї країни для наступу росіян на Україну та став спільником путіна у війні, цинічно привітав народ України із Днем Незалежності.

"Переконаний, що сьогоднішні протиріччя не зможуть зруйнувати багатовіковий фундамент щирих добросусідських відносин між народами двох країн.

Білорусь і надалі продовжуватиме виступати за збереження злагоди, розвиток дружніх взаємоповажних контактів на всіх рівнях", наголосив самопроголошений очільник білорусі.

Лукашенко також заявив, що зичить українцям "мирного неба, толерантності, мужності, сили та успіхів у відновленні гідного життя".

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: