fbpx
Сьогодні
21:24 23 Лип 2022

Платформа United24 уже зібрала понад ₴5 мільярдів, – Зеленський

English version here

За час роботи онлайн-платформи United24 вже вдалося зібрати понад 5 млрд грн.

Про це сказав Президент України Володимир Зеленський на відкритті Другого міжнародного саміту перших леді та джентльменів у Києві, передає Укрінформ.

"Ми запустили і принципово нову державну благодійну платформу – United24, яка дозволяє об'єднати потенціали різних, абсолютно різних суспільств, громадську активність на різних континентах світу, зусилля бізнесу і сфери культури, щоб реалізувати конкретні проєкти для захисту і відновлення нашої держави, які зараз нам дуже потрібні", – сказав Зеленський.

Він додав, що амбасадорами United24 вже стали відомі люди, зокрема спортсмени Андрій Шевченко та Еліна Світоліна, американський актор Лів Шрайбер.

"І тепер ще один амбасадор – гурт Imagine Dragons. Вчора я говорив з ними увечері. За час роботи нашої благодійної платформи зібрано вже більше 5 млрд грн", – наголосив Президент.

Як повідомлялося, 17 травня Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо ініціативи створення національного бренду United24 для об'єднання зусиль міжнародних партнерів у підтримці України.

Очікується, що фандрейзингова платформа United24 стане "єдиним вікном" для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема за такими напрямами: допомога Збройним силам, гуманітарна, медична допомога і допомога дітям, відновлення інфраструктури, цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

18 травня футболіст Андрій Шевченко став першим послом United24.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: