fbpx
Сьогодні
20:06 23 Лип 2022

Естонія виділила понад 5 млн євро закладам освіти для навчання дітей з України

Уряд Естонії виділив 5,1 млн євро навчальним закладам для підтримки освіти українських дітей, повідомила пресслужба Міністерства освіти України

Про це розповіли у Міністерстві освіти України.

Зазначається, що Естонія прийняла понад 13 тис. українців віком до 19 років, а понад 4,8 тисячі українських дітей і молоді зареєстровані в системі освіти країни на всіх освітніх рівнях. Також в Таллінні створили 1000 додаткових місць у закладах загальної середньої й професійно-технічної освіти для продовження навчання тимчасово переміщених з України дітей.

У МОН повідомили, що 1 вересня стартує "Школа Свободи" для українців та освітня консультативна служба "Education Estonia".

Оновлену інформацію про освіту в Естонії, а також рекомендації для дітей і молоді з України можна знайти естонською, англійською та українською мовами на сайті Міністерства освіти та досліджень країни.

Естонські EdTech, як розповідають в українському міністерстві освіти, надають українським дітям цифрові рішення безоплатно, а декілька естонських EdTech компаній презентували цифрові навчальні платформи, ігри та інструменти українською мовою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: