fbpx
Сьогодні
14:24 18 Лип 2022

Rozetka навчатиме тактичної медицини своїх працівників та забезпечить магазини засобами для першої допомоги

Працівники найбільшого в Україні онлайн-ритейлера пройдуть тренінги з тактичної медицини. А до кінця липня необхідні засоби для першої допомоги під час воєнних дій отримають усі 242 відкриті магазини онлайн-ритейлера у 67 населених пунктах України.  

«З 2018 року ми почали організовувати для своїх співробітників курси медицини катастроф, на яких вони вчилися надавати першу допомогу при аварії чи серцевому нападі. Одного разу наші співробітники врятували життя чоловіку, якому стало зле прямо в магазині, — розповідає співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін. — Ми були задоволені цією освітньою програмою і тим, що були готові до будь-яких несподіванок. А потім прийшла росія зі своїми ракетами по мирних містах і дітях у візочках. Зізнаюся, до такого ніхто з нас не готувався. Проте наші співробітники вже вкотре опиняються поруч із місцем атаки. Вже вкотре допомагають лікарям та рятувальникам — так було у Харкові, так було у Кременчуці, так було у Вінниці. Сімнадцять років я думав, що достатньо навчити команду любити клієнта та стратегічно мислити, але зараз приймаю той факт, що нам потрібно навчити команду надавати першу допомогу після вибухів та поранень. Я закликаю усі великі мережі долучатися до ініціативи, щоб мати змогу рятувати життя українцям».

Найбільший український онлайн-ритейлер Rozetka продовжує працювати в умовах воєнного стану. Компанія відновила роботу 242 точок в населених пунктах у центрі, на півночі та сході України, а також на деокупованих територіях Київщини, зокрема в Бучі та Ірпені. Отримати замовлення із сайту можна у будь-якій точці видачі (з безплатним доставленням на неї), у точках «Нової пошти» та «Укрпошти». Оплата товарів доступна готівкою, банківською карткою або коштами з карток «єПідтримка» і «Пакунок малюка». Також можлива оплата частинами для власників карток ПриватБанку і Monobank. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: