fbpx
Сьогодні
21:05 16 Лип 2022

Наєв запевнив, що ЗСУ готові до реагування на загрози з будь-якого напрямку

Командувач об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв ознайомився із ходом виконання заходів з підсилення оборони та вдосконалення рівня захисту кордонів у Північній операційній зоні.

За його словами командувача, на даний час на всіх без виключення ділянках даної місцевості обстановка повністю контролюється Збройними Силами України, підрозділами інших військових формувань та правоохоронних органів.

Наєв

"Наші оборонці вдень і вночі щодня виконують заходи з укріплення оборонних позицій. Зокрема, збільшують кількість мінно-вибухових загороджень та їх щільність на загрозливих напрямках", – повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як зазначив командувач, особлива увага приділяється покращенню системи комплексного вогневого ураження противника, системам протитанкового вогню та протиповітряної оборони.

Наєв

"Наші військовослужбовці отримують все необхідне для виконання зазначених завдань, а генерали та офіцери органів військового управління, своєю чергою, надають їм відповідну підтримку", – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, всі задіяні до виконання завдань військовослужбовці та органи військового управління готові до адекватного реагування на загрози з будь-якого напрямку.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: