fbpx
Сьогодні
20:27 15 Лип 2022

Через Мелітополь окупанти продовжують стягувати техніку до Запоріжжя, — ЗМІ

У тимчасово окупованому Мелітополі зафіксували понад 40 зенітних установок.

Про це інформує місцеве видання "Ріа-Мелітополь".

"У тимчасово окупованому Мелітополі ввечері вкотре спостерігають передислокацію ворожої техніки. Повідомляють про колону військової техніки із зенітними установками понад сорок одиниць", – йдеться в повідомленні.

військова техніка окупантів

Також у центрі міста Токмак є скупчення техніки, а солдати термінової служби армії РФ живуть в наметах.

14 липня, жителі Мелітополя спостерігали рух військової техніки з іншими відмітками. Так, через Приазовське та Мелітополь пройшли десятки одиниць техніки. В основному це були самохідні артилерійські установки та бойові машини піхоти.

"На машинах жителі Мелітополя помітили знаки V та O. Це означає, що вони належать збройним силам Білорусі та морської піхоти Росії", – роз'яснили в "Ріа-Мелітополь".

військова техніка окупантів

У середу, 13 липня, з Мелітополя у бік Херсона рухалися кілька автомобілів з особовим складом російських окупантів, а також тягач, що возив самохідну артилерійську установку. А 12 липня, кілька ракетних комплексів Точка У помітили в Приазовському Мелітопольського району.

"Ймовірно, що ЗСУ створили рашистам проблеми, тому вони й перекидають частину своїх військ для зміцнення позицій у Запорізькому та Херсонському напрямах", – додали в повідомленні.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: