fbpx
Сьогодні
22:02 08 Чер 2022

Керівництво окупованою Донеччиною переходить під прямий контроль росіян, - Андрющенко

Керівництво захопленими районами Донеччини від місцевих колаборантів переходить під прямий контроль росіян, без подальших спроб імітувати "референдум" чи інші "волевиявлення народу".

Про це повідомляє радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко в Телеграмі.

"В окупаційній владі Донецької області ротація. Призначено нового керівника уряду окупантів росіянина Віталія Хоценка. Перший раз пряме призначення з росії в умовно керівні органи влади іншої держави. Але картина не буде повною, якщо не додати, що ротація уряду окупантів відбулась одночасно з візитом першого заступника адміністрації президента росії сергія кірієнка. Який, відповідно, доставив наказ і проконтролював його виконання", – повідомив Андрющенко.

Потім, за його словами, так званий "глава днр" пушилін та кірієнко відвідали Маріуполь. При цьому не було ані супроводження, ані участі місцевих колаборантів.

За інформацією радника мера, центр периметра безпеки "з максимальною концентрацією поліцаїв та мгб/фсб буде влаштовано в Новоазовську", де вже оселився корпус кадирівців, які контролюють Маріуполь та район.

На думку Андрющенка, це свідчить про те, що всі колаборанти "йдуть в утиль", а влада передається росіянам напряму.

"Ніяких референдумів. Ніяких "гречок". Пряма інтеграція в росію набирає обертів", – підсумував він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: