fbpx
Сьогодні
15:27 07 Чер 2022

У Міненерго заявили про підготовку наступного опалювального сезону до любих сценаріїв

У Міністерстві енергетики заявили, що у наступному опалювальному сезоні треба готуватись до всіх можливих сценаріїв, враховуючи військову загрозу енергосистемі та високі ціни на енергоресурси у світі

Про це заявив перший заступник Міністра енергетики Юрій Власенко, пише Рубрика.

Як зазначають, під час засідання комісії щодо ОЗП йшлось про необхідність актуалізації графіків ремонтів генеруючого обладнання електростанцій та теплоелектроцентралей.

Все треба провести таким чином, щоб забезпечити максимальну доступність резервів генеруючих потужностей при будь-яких сценаріях.

"Ми маємо брати до уваги підступність ворога, зусилля якого спрямовані на знищення нашої енергосистеми. Енергетичний фронт знаходиться на вістрі війни росії як проти України, так і проти Європи.

Ціни на енергоресурси на світових ринках стабільно високі.

Тому, крім вчасного виконання ремонтної кампанії, маємо бути готові до оперативного реагування та нестандартних підходів, як це було минулого опалювального сезону", – зауважив Юрій Власенко.

"Крім вчасного виконання ремонтної кампанії, маємо бути готові до оперативного реагування та нестандартних підходів, як це було минулого опалювального сезону",  заявив він.

Нагадуємо, що опалювальний сезон 2022/2023 років Україна пройде без будь-яких російських енергоносіїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: