fbpx
Сьогодні
07:58 21 Тра 2022

Байден заявив про призначення Кірбі координатором Ради нацбепеки зі стратегічних комунікацій

Фото: Getty Images

Президент США Джозеф Байден оголосив, що Джон Кірбі стане новим координатором Ради національної безпеки зі стратегічних комунікацій у Білому домі

Про це інформує Рубрика, посилаючись на прксслужбу  Адміністрації президента США.

Джон Кірбі наразі є помічником міністра оборони зі зв'язків з громадськістю.

Як зазначають у повідомленні, на новій посаді Кірбі буде координувати міжвідомчі зусилля з роз'яснення політики Сполучених Штатів.

Також він буде виступати в ролі високого представника адміністрації з пов'язаних питань, у тому числі, якщо це доречно, на трибуні Білого дому.

Ця посада належатиме до Ради національної безпеки.

Кірбі буде підпорядковуватися раднику з національної безпеки. Радник із національної безпеки Джейк Салліван вже привітав Джона Кірбі у своїй команді.

"Джон Кірбі має унікальну кваліфікацію для цієї посади, і я з нетерпінням чекаю можливості принести його знання, знання та досвід до Білого дому.

Від роботи помічника секретаря та речника Держдепартаменту до роботи в Пентагоні, останнім часом як помічник міністра у справах громадськості та прессекретар, Джон розуміє складність зовнішньої та оборонної політики США. Він вміло представлятиме Адміністрацію з важливих питань національної безпеки", зазначив Байден.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: