fbpx
Сьогодні
10:29 20 Тра 2022

Окупанти знову обстріляли Харків зі "Смерчів", "Ураганів" та "Градів"

English version here

російські війська намагаються утримати зайняті рубежі на Харківському напрямку і проводити контратаки, сам Харків минулої доби знову обстрілювали.

Про це повідомляє голова Харківської ОДА (ОВА) Олег Синєгубов про ситуацію станом на ранок 20 травня, обласне управління ДСНС.

За минулу добу російські окупанти із реактивних системам залпового вогню "Смерч", "Ураган" та "Град" обстріляли Київський, Салтівський та Олексіївський райони міста-героя Харків.

Вночі по області в Дергачах снаряд окупантів влучив у приватний будинок.

У с. Мала Данилівка Харківського району області так само від удару ворожого снаряду, загорівся гараж та авто. Близько 5-ї години ранку горіли 7 гаражів зооветеринарної академії.

ДСНС повідомляє, що гаражні бокси у селищі Мала Данилівка спалахнули о 04:44, полум'я охопило 6 гаражів, у яких згоріло 4 легкових автомобілі. Рятувальники ліквідувати пожежу о 07:31. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає.

Зранку внаслідок обстрілів отримали поранення 3 особи у смт. Шевченкове.

За даними Синєгубова, на Харківському напрямку ворог основні зусилля зосередив на утриманні зайнятих рубежів. Намагається проводити контратаки. Але безуспішно. Веде повітряну розвідку із застосуванням БпЛА.

Тривали бойові дії в районі населених пунктів Тернова та Веселе, ворожі обстріли зафіксували поблизу Руських Тишків.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: