fbpx
Сьогодні
15:39 20 Тра 2022

21-22 травня відбудеться найбільша в Україні онлайн-конференція для IT-галузі та бізнесу — NIX MultiConf

Наймасштабніша в Україні онлайн-конференція проводиться силами IT-команди NIX вже вп'яте. Захід буде корисним для IT-фахівців та представників бізнесу. Конференція вже сягає міжнародних масштабів, адже з доповідями на NIX MultiConf виступатимуть визнані світові експерти у сфері IT, підприємці та лідери думок. 

Українська IT-індустрія від початку повномасштабної війни довела свою стійкість та надійність. Галузь стабільно працює і приносить у бюджет податки, підтримуючи економіку держави. Такий захід, як NIX MultiConf — черговий доказ того, що Україна є і завжди буде місцем для розвитку бізнесу та впровадження інновацій.

Для глядачів NIX MultiConf підготовлена насичена програма:

  • понад 30 доповідей у сфері IT та бізнесу;
  • виступи визнаних на міжнародному рівні експертів;
  • технічні лекції за 16-ма IT-напрямами, серед яких PHP, Java, JS, Python, .NET, QA, PM, BA та інші.

Заплановані виступи міжнародних IT-зірок, серед яких:

  • Алістер Коберн — один із засновників відомого Agile-маніфесту;
  • Ентоні Шоу — учасник Python Software Foundation;
  • Віталій Фрідман — досвідчений UX-консультант, креативний керівник журналу Smashing Magazine.

Представники українського бізнесу розкажуть, як можна розвивати та підтримувати бізнес у воєнний час, зокрема, IT-індустрію. В чаті трансляції кожен зможе поставити спікерам питання під час ефіру.

Повний перелік спікерів і розклад лекцій дивіться на сайті NIX MultiConf.

Зверніть увагу: у програмі можливі зміни.

Усі дні конференції — 21-22 травня — під час трансляції проводитиметься збір коштів на потреби ЗСУ та волонтерів.

Довідка:

NIX MultiConf — це найбільша в Україні онлайн ІТ-конференція. Захід корисний для ІТ-спеціалістів із різним досвідом, які прагнуть розвивати свої навички та цікавляться новинками ІТ-сфери. Майже 10 років тому подібний захід вперше відбувся у Харкові. Відтоді зі 150 прихильників конференції всього за кілька років ком'юніті NIX MultiConf виросло у масштабну подію світового рівня. 2020 року до онлайн-конференції долучилося понад 17 тис глядачів із 13 країн — у тому числі зі США, Естонії, Польщі, Великої Британії, Німеччини, Італії, Єгипту, ПАР на інших.

NIX — одна з найчисленніших в Україні IT-команд, яка налічує 4500 спеціалістів. Фахівці NIX створюють комплексні IT-рішення для компаній із США, країн Європи та Південно-Східної Азії. З початком повномасштабної війни команда підтримує як членів своєї команди та їх рідних, так і всіх постраждалих від вторгнення рф. Нікси надають фінансову та матеріально-технічну допомогу волонтерам, ЗСУ та підрозділам тероборони. Щодо підтримки власної команди, то за кожним у NIX зберігаються місця у проєктах, усі спеціалісти своєчасно отримують дохід у повному обсязі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: