fbpx
Сьогодні
16:36 18 Тра 2022

Зеленський вручив ордени "Золота Зірка" військовослужбовцям ЗСУ

Президент Володимир Зеленський вручив ордени «Золота Зірка» військовослужбовцям ЗСУ, яким присвоєно звання Героя України.

Про це повідомляє пресслужба глави держави.

Президент подякував українським військовим за те, що кожного дня, ризикуючи життям, вони захищають Україну, і побажав захисникам та їхнім сім'ям міцного здоров'я.

«Я впевнений, що у моїй особі вам вдячний кожен громадянин нашої прекрасної держави», – наголосив він.

Зокрема, найвищу державну нагороду Президент вручив полковнику Сергію Барановському. Під його безпосереднім керівництвом на території Донецької та Луганської областей підрозділи артилерії завдали значного вогневого ураження військовим об'єктам агресора. У результаті було пошкоджено та знищено озброєння, військову техніку та підрозділи тилового забезпечення противника.

Глава держави також вручив орден полковнику Сергію Мусієнку, який брав безпосередню участь у знищенні підрозділів, броньованої техніки та озброєння противника на Харківському напрямку й околицях Харкова.

За інформацією пресслужби, Мусієнко вміло керував діями підрозділів артилерії, що дало змогу залишити територію під контролем ЗСУ. Під час проведення операцій з відбиття атак підпорядковані йому підрозділи артилерії знищили велику кількість озброєння, військової техніки та особового складу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: