fbpx
Сьогодні
20:49 12 Тра 2022

Сервіс Glovo запустив послугу виклику лікаря додому

10 травня 2022, Київ. Сервіс Glovo запустив у додатку послугу виклику лікаря додому у партнерстві з компанією Universum Clinic. Опція вже доступна для користувачів у Києві та Львові. Для користувачів додатку Glovo на території усієї України також продовжує працювати послуга замовлення медичних онлайн-консультацій.

Компанія Glovo продовжує розширювати можливості користувачів додатку, збільшуючи асортимент послуг та їх доступність на території всієї країни. Відтепер у додатку Glovo користувачі у Києві та Львові можуть замовити послугу візиту лікаря додому.  Найближчим часом послуга стане доступною і для інших міст. 

"Телемедицина це світовий тренд, її ринок стрімко зростає і за прогнозами аналітиків становитиме понад $218 млрд у 2026 році (проти $69 млрд у 2020 р). Серед 25 ринків присутності Glovo, Україна стала першою країною, де запустили послуги медичних онлайн-консультацій (пізніше – ще у Португалії) та виклик лікаря додому. Розвиваючи вертикаль телемедицини, ми прагнемо показати, що з додатком Glovo легкодоступними у два кліки стають навіть медичні послуги і професійна допомога. Наступний крок – це запуск послуги лікаря додому, покриття якої буде також поступово розширюватися. Ми продовжуємо працювати над розвитком нашого маркетплейсу і залучати українських користувачів до новітніх трендів", – розповів Євген Тришин, генеральний менеджер компанії Glovo в Україні.

Інтерфейс замовлення послуги залишається без змін для максимальної зручності користувачів сервісу Glovo. Для здійснення замовлення потрібно з головного екрану додатку перейти до бабблу "Здоров'я", де вибрати опцію "Медичні послуги" та потрібного фахівця. У додатку доступні лікарі з компанії Universum Clinic різних напрямів: терапевт, педіатр, хірург, отоларинголог, дерматолог, кардіолог. Після обрання спеціаліста та оформлення замовлення користувач має очікувати на дзвінок від лікаря у найближчу годину. Під час розмови лікар уточнить необхідні деталі від користувача, зокрема, узгодить адресу, день та час візиту. За підсумками візиту користувач отримає медичне заключення у погодженому з лікарем форматі – на зручний месенджер або на пошту. Вартість послуги залежить від спеціаліста та коливається у межах 1300 – 1800 грн. Користувач може обрати формат оплати під час візиту лікаря: готівкою або карткою через термінал. У разі виникнення проблем під час надання послуги, користувачі можуть звернутися на гарячу лінію компанії Universum Clinic, а на випадок проблем з роботою додатку  радимо звернутися до служби підтримки у додатку Glovo. 

Нагадуємо, що також у додатку Glovo працює послуга замовлення медичних онлайн-консультацій. Після сплати замовлення, користувач отримає дзвінок від обраного лікаря, а також медичне заключення у зручний для себе спосіб. Послуга доступна на території всієї України та користувачів, які перебувають за кордоном. Для цього користувачу додатку Glovo потрібно обрати геолокацію з будь-якою адресою на території України та зробити замовлення. 

"Ми запускали послугу медичних онлайн-консультацій з доступом у додатку на території всієї України, тобто далеко за межі міст, де працює наш сервіс кур`єрської доставки. За півтора місяці роботи послуги ми побачили попит на неї як у великих містах, так і в невеликих населених пунктах, селах, де наш сервіс не був представлений і ця послуга стала першим і успішним знайомством з додатком Glovo для користувачів", – додав Євген Тришин, генеральний менеджер компанії Glovo в Україні.

Сервіс Glovo запустив послугу виклику лікаря додому

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: