fbpx
Сьогодні
09:08 10 Тра 2022

Японія запровадила нові санкції проти Мішустіна та компаній оборонного сектора росії

Японія оголосила про нові санкції проти росії. Вони спрямовані на прем'єр-міністра Михайла Мішустіна та компанії оборонного сектора

Про це інформують Reuters, BBC росія, пише Рубрика.

Як зазначають, мова йде про заборону експорту деяких товарів підсанкційним групам та заморожування активів низки російських чиновників та представників так званих "ЛДНР".

Як повідомили у виданні, окрім Мішустіна, у санкційному списку ще близько 130 осіб, зокрема заступник секретаря Ради безпеки Рашид Нургалієв та родичі близького до російського президента путіна бізнесмена Геннадія Тимченка.

Під санкції також потрапили 70 компаній, у тому числі концерн "Алмаз-Антей", корпорації "Тактичне ракетне озброєння", Всеросійський науково-дослідний інститут "Еталон".

Нагадаємо, що загалом у японські списки санкцій входить понад 700 громадян росії та Білорусі і понад 200 організацій.

Як повідомляла, Рубрика, 9 травня президент США Джо Байден підписав закон про ленд-ліз для України.

"Джо Байден підписав закон про постачання Україні різних видів зброї за ленд-лізом. Підписаний 9 травня", – повідомили у Вашингтоні.

Ленд-ліз діяв під час Другої світової війни і давав США змогу оперативно надавати союзникам зброю та інше. Ленд-ліз означав перемогу над нацистами під час Другої світової. Він означає перемогу й над нацистами сучасності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: