fbpx
Сьогодні
18:29 11 Кві 2022

СБУ затримала експрацівника Адміністрації президента України, його звинувачують у роботі на спецслужби рф

На межі території Харківської й Донецької областей Служба безпеки України (СБУ) затримала експрацівника Адміністрації президента, який працював на російські спецслужби.

Про це повідомив начальник СБУ в Харківській області Роман Дудін в інтерв'ю «Факти ICTV».

Він зазначив, що з 2014 року підозрюваний був агентом Головного управління Генерального штабу росії — раніше цей підрозділ називався Головним розвідувальним управлінням рф.

Водночас, додає Дудін, ця людина до 2019 року працювала у тоді ще Адміністрації президента України, обіймала певну посаду, мала доступ до державної таємниці й до інформації з обмеженим чи навіть критичним рівнем доступу.

Дудін також розповів, що відсоток зрадників у Харківські області дуже низький, а серед пересічних громадян «взагалі нульовий». Водночас є певний відсоток серед колишніх посадовців і правоохоронців.

«Я думаю, один із основних психологічних моментів — це банальний страх за своє життя, життя родичів, близьких. Напевно, що є й певні ідейні зрадники, які чекали на так званий "русскій мір"», — каже Дудін.

Він запевнив, що СБУ відстежує всіх, хто перейшов на бік ворога, а також отримує великий обсяг інформації про те, що відбувається на всіх окупованих територіях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: