fbpx
Сьогодні
15:19 17 Бер 2022

Додаток Starlink став найбільш завантажуваним в Україні

Додаток Starlink, який дозволяє користувачам смартфонів отримати доступ до супутникового інтернету від Space-X, став найбільш завантажуваним додатком в Україні

Про це пише американський Forbes з посиланням на дані компанії Sensor Tower, яка надає дані App Store і Google Play, повідомляє ЕП.

Як зазначається, за даними Sensor Tower, додаток у неділю, 13 березня, завантажили 21 тис разів по всьому світу – найбільша кількість завантажень у всьому світі за один день, причому більшість завантажень – в Україні.

Sensor Tower зазначає, що додаток завантажили в Україні майже 100 000 разів, за останні два тижні кількість завантажень у світі зросла більш ніж втричі.

"Станції супутникового інтернету Starlink вже працюють в Україні, щоб підтримати належне функціонування критичної інфраструктури та послуги у сфері охорони здоров'я, фінансів та енергетики.

Starlink розроблений, щоб надавати широкосмуговий доступ до інтернету в місцях, де доступ був ненадійним або повністю відсутнім. У будь-якій точці планети.

А застосунок потрібний, щоб встановити зв'язок із супутником і щоб запрацював інтернет", – зазначив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: