fbpx
Сьогодні
20:08 04 Бер 2022

Тури для росіян подорожчали на 80%

English version here

Ціни на тури у поки що відкриті для росіян країни різко зросли через ослаблення рубля до долара та євро.

Як повідомляє Інтерфакс, за даними профільної асоціації, відпочинок в Туреччині вже став на 80% дорожчим, а в Єгипті – на 65%.

"Головна причина зростання цін – падіння курсу рубля до світових валют. Туроператори платять готелям у євро в Туреччині та в доларах в Єгипті.

Середній чек десятиденного туру до Туреччини із заїздом наприкінці лютого, включаючи розміщення на двох у готелі 3* та страхування, становив 73 тис. рублів. Параметри: 10 днів, "все включено". На двох. 3 березня такий тур коштував вже як мінімум 127 тис. Ціни на найдоступніші пропозиції зросли більш ніж на 80%", – зазначають в асоціації.

Відпочинок у готелях 4 і 5* із системою "все включено" в Туреччині тепер коштує від 177,5 тис рублів та від 180 тис рублів відповідно.

"Тур до Єгипту з розміщенням в готелі 3* наприкінці лютого можна було купити за 81 тис рублів на двох, а на найближчі дні він коштує вже від 134 тис. рублів на двох. Зростання цін склало 65%", – додали в асоціації.

При цьому в асоціації підкреслюють, що так званих "гарячих турів", як у напрямку Турції так і у напрямку Єгипту в нинішніх умовах чекати не варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: