fbpx
Сьогодні
17:22 18 Лют 2022

У Путіна заявили, що в Кремлі нічого не знають про евакуацію людей з ОРДЛО

Фото Reuters

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що не знає про плани евакуації людей з окупованих районів Донецької та Луганської областей, а також, що зараз відбувається на цих територіях.

Про це пише Східний Варіант з посиланням на його заяву.

«Я не знаю, що зараз діється у Пушиліна», – сказав Пєсков журналістам на прохання прокоментувати заяву угруповання «ДНР» евакуювати людей в Ростовську область.

Пєсков підкреслив, що «не володіє інформацією», чи погоджено це з російською стороною. «Я не знаю, що там відбувається», – сказав він.

Крім того, Пєсков залишив без відповіді питання про те, чи готова Росія прийняти біженців. «Я не знаю, з ким були контакти, я не маю інформації», – сказав він.

Крім того, в адміністрації губернатора Ростовської області повідомили, що поки у них немає ніякої інформації про плановане розгортання пунктів тимчасового розміщення для біженців з ОРДЛО.

Ростовські чиновники кажуть, що знають про рішення ватажка угруповання «ДНР» про евакуацію жителів лише з новин.

Нагадаємо, окупанти в ОРЛО також оголосили евакуацію населення до Росії.

Раніше таку заяву зробив ватажок "ДНР" Денис Пушилін.

Варто зазначити, що міністр оборони України закликав жителів тимчасово окупованих регіонів України не вірити пропагандистським тезам Кремля про "український наступ": наша армія лише обороняється.

Раніше Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний повідомив, що окупаційні війська в ОРДЛО готують евакуацію місцевих жителів, і попередив про можливі нові провокації бойовиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: