fbpx
Сьогодні
15:58 12 Лют 2022

Керівники фракцій та груп Верховної Ради проведуть засідання з силовиками

Фото: Рубрика

Керівники фракцій та груп Верховної Ради у неділю проведуть закрите засідання з керівництвом силових структур

Про це повідомив Петро Порошенко журналістам після наради представників фракцій та груп у спікера парламенту Руслана Стефанчука, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Завтра, попередньо о 16.00, відбудеться закрите засідання керівників фракцій та груп та представників груп … із представниками силового блоку – це міністр оборони, міністр внутрішніх справ, керівник Служби безпеки, керівництво розвідок, як військової, так і зовнішньої розвідки… Національного банку, Міністерства фінансів", наголосив Порошенко.

Далі він зазначив, що учасники зустрічі у суботу пропонували запросити на цю нараду прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

"Ми дуже сподіваємося, що завтра всі ці керівні особи обговорять із парламентом нашу ефективну співпрацю щодо підвищення обороноздатності держави", наголосив він.

Як повідомляла раніше Рубрика, Порошенко вимагає від президента Володимира Зеленського негайно скликати РНБО за участі лідерів парламентських фракцій через можливе повномасштабне вторгнення Росії.

Також "Європейська Солідарність" та "Голос" вимагають від голови ВР Руслана Стефанчука негайно скликати позачергове засідання парламенту через загрозу широкомасштабного російського вторгнення.

Фракція "Слуга народу" у ВР заявляє, що нардепи готові у будь-який момент зібратися на засідання парламенту для ухвалення важливих рішень для захисту країни та посилення її обороноздатності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: